Duurzame competitieprijzen HGS "cradle to cradle"

...

Op maandag 17 februari om 20.00 uur zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering worden gehouden bij 't Ouwe Mestershuis aan de Waalbandijk 3 te Gameren. Alle leden van SV Het Gulden Schot hebben de uitnodiging hiervoor inmiddels per mail ontvangen.
Ook dit jaar zal de prijsuitreiking voor de deelnemers aan de interne competitie tijdens deze vergadering plaatsvinden.

Het bestuur kan dit jaar wel heel bijzondere prijzen presenteren en dat is niet onopgemerkt gebleven. Op www.hetkontakt.nl (regio bommelerwaard) staat een mooi artikel over hoe de prijzen tot stand zijn gekomen. Dit stukje zal ook te lezen zijn in de papieren versie, die aanstaande woensdag zal verschijnen.

Het bestuur wil Hans en Jan enorm bedanken voor alle tijd en moeite die zij in het maken van deze prijzen hebben gestoken.
Met gepaste trots zullen wij de prijzen op 17 februari uitreiken en wij hopen natuurlijk op een grote opkomst!