SV Het Gulden Schot

Logo Sv Het Gulden Schot

Schietsportvereniging ‘Het Gulden Schot’ is opgericht op 3 september 1966 en gevestigd op het sportpark Maartenshof, Middelkampseweg 14 te Gameren.

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie ( KNSA ), onder nummer 7090, district 2. Het K.v.K. nummer van Het Gulden Schot is 156786.

De statuten zijn vastgesteld op 7 september 1981.

Op 21 augustus 2013 zijn wij voor de eerste keer gecertificeerd door de KNSA. Het basiscertificaat is inmiddels opnieuw toegekend door de KNSA.

De vereniging heeft als doel om haar leden in de gelegenheid te stellen om de schietsport te beoefenen. Uiteraard doen we dat met inachtneming van de nationale- en internationale voorschriften. Dit doel bereiken wij door het geven van trainingen door gediplomeerde trainers en het houden van oefeningen en wedstrijden.

De schietsport kan door vrijwel iedereen beoefend worden. Jong of oud, man of vrouw, iedereen is welkom. Wij delen als sportschutter een clubgevoel en saamhorigheid. Met genoeg oefening kan iedereen een goede sportschutter worden.

Mocht u belangstelling hebben voor de schietsport, neem dan contact met ons op. Onze contact gegevens vind u verderop de site.

U bent van harte welkom!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur,